کلاف سردرگم انتخابات هیأت والیبال البرز/ از کنار گذاشتن موسوی تا نامه بیپاسخ وزارت ورزش + سند
خبرگزاری میزان - سیاُم فروردین ماه بود که مجمع انتخاباتی ریاست هیات والیبال استان البرز با حضور محمدرضا داورزنی و میلاد تقوی، رئیس و دبیرکل فدراسیون برگزار شد و در پایان از ۲۰ رای اعضای حاضر در مجمع، عبدالرضا کریمیان با ۱۴ رای توانست گوی سبقت را در رقابت با بهنام محمودی، چهره نام آشنای والیبال ایران برباید و به عنوان رئیس جدید هیات والیبال البرز انتخاب شود.
در حالی که نزدیک به ۵ ماه از برگزاری این انتخابات میگذرد، اما همچنان بهنام محمودی به روند برگزاری انتخابات اعتراض دارد و مدعی شده در چینش رای دهندگان در بخشهای مختلف اعمال نظر بوده است.
پس از اعتراض مکتوب بهنام محمودی، وزارت ورزش و جوانان هم اخیراً با ارسال نامهای به فدراسیون والیبال پیگیر بررسی صحت انتخابات هیات البرز شده و باتوجه با ابهامات متعدد که در ۶ بند این نامه به آن اشاره شده، خواستار پاسخ منطقی و قانونی فدراسیون والیبال شده است.
در حالی که یک ماه از نامه وزارت ورزش به فدراسیون والیبال برای پاسخ به ابهامات در انتخابات هیات والیبال البرز میگذرد، هنوز پاسخ قانعکنندهای از سوی این فدراسیون ارسال نشده که همین موضوع به ادعاهای اخیر در خصوص احتمال تخلف در انتخابات هیات والیبال البرز دامن میزند تا این گمانهزنی بیش از پیش رنگ و بوی واقعیت به خود بگیرد. البته که فدراسیون والیبال، درگیری به خاطر میزبانی از مسابقات قهرمانی آسیا در ارومیه را دلیل این تأخیر عنوان کرده، اما با وجود گذشت بیش از ۲ هفته از پایان این مسابقات بازهم خبری از پاسخ فدراسیون والیبال نیست.
علاوه بر بند نخست نامه وزارت ورزش که به ابهام در نحوه برگزاری انتخابات اشاره دارد در ۵ بند بعدی وزارت ورزش خواستار رفع ابهام در مورد چگونگی انتخاب نماینده باشگاهها، داوران، مربیان، ورزشکاران و روسای شهرستانهای دارای حق رای در مجمع شده است. برای نمونه در بخش نماینده ورزشکاران گلزاده و بوالحسنی که دو بازیکن رده سنی جوانان هستند به بازیکن سرشناسی مانند سیدمحمد موسوی ترجیح داده شدهاند که همین مسئله باعث رنجش خاطر موسوی شده بود.
پس از دلخوری موسوی از عدم اجازه به حضورش در مجمع انتخاباتی هیات والیبال البرز، میلاد تقوی، دبیرکل فدراسیون والیبال در اظهار نظری اعلام کرد که موسوی متولد استان خوزستان است و به همین خاطر حق رای به بازیکنانی که متولد استان البرز بودهاند، داده شد.
تقوی در همین خصوص گفت: اینکه یک نفر در شهری مستقر است و خانه دارد، اهل آن شهر محسوب نمیشود. موسوی در زمان تحصیل، در زمان آموزش والیبال و حضور در تمامی ردههای سنی تا قبل از تیم ملی در خوزستان بوده است. او بارها با افتخار گفته خوزستانی است و من از این حرفش تعجب میکنم.
هرچند تقوی بر این موضوع تاکید دارد، اما بر اساس آیین نامه انتخابات محل تولد افراد عضو مجمع در انتخابات هیاتهای شهرستانی جزو شرایط انتخاب به عنوان اعضای واجد رأی نیست، اما باید از او و فدراسیوننشینان پرسید که در حال جمعآوری چه مدارک و دلایلی برای رفع ابهام در این باره هستند، زیرا طبق آیین نامه نحوه فعالیت هیاتهای ورزشی استان و شهرستانها، برای عضویت در مجمع و داشتن حق رای الزامی برای تولد در شهری خاص نیست و سکونت و فعالیت در شهر مربوطه برای عضویت در مجمع و کمیتههای مختلف کافی است که به این ترتیب کاپیتان تیم ملی والیبال باتوجه به سالها سکونت در کرج، منع قانونی برای عضویت در جمع ورزشکاران عضو مجمع انتخاباتی نداشته است.
با این وجود باید دید فدراسیون والیبال چه زمانی پاسخ نامه دفتر امور مشترک فدراسیونهای وزارت ورزش را خواهد داد تا با رفع ابهامات، والیبال کرج پس از ماهها به ساحل آرامش برگردد. از سوی دیگر بهنام محمودی هم پس از شکست در انتخابات ریاست فدراسیون والیبال قطعا تابِ باخت در انتخابات ریاست هیات استان محل سکونتش را ندارد و تا آخر پیگیر این موضوع خواهد بود تا مشخص شود واقعاً حق با کدام طرف بوده است.
انتهای پیام/